Разочароваха ли ви гостите във Фермата, влезли да дарят пари за каузата на фермерите?

Излъчването на последните епизоди от петия сезон на Фермата: Нов свят ни направи свидетели как популярни личности влизат за по няколко часа във Фермата, за да дарят средства за двойната кауза на участниците в риалити формата.

Преди дни те решиха, че ще продават продукцията, произведена от тях, за да съберат пари за Дом за сираци, както и да направят нова стая за 3-те деца на една от участничките – 22-годишната Веселка от троянското село Борима.

Появата на Тити Папазов във Фермата предизвика фурор

Стана ясно, че май само Тити Папазов дойде по своя воля, научил, че се провежда благотворителен базар, пристигна посред нощ, 2 часа след като той и баскетболният отбор на „Левски“ са кацнали на Летище София. Даде парите, които беше решил, че ще дари, купи си някои неща от импровизирания фермерски пазар и тръгна в ранни зори, защото на сутринта трябваше да отлети за Италия.

Икономистът Владо Каролев остави за каузата 1000 лева, като по-голямата част от сумата беше чисто дарение, без налична покупка. Така той беше решил предварително.

Участниците във Фермата тази година са единодушни кой ще спечели 100-те хиляди

За останалите дали да коментираме? Личности, които и без това се въртят по всички телевизии и всякакви предавания, доскучали доволно на зрителите, като някои от тях влязоха и пазариха за по 100-200 лева – пари, които в реалния живот вероятно оставят в кварталния си хипермаркет. Не беше приятна гледка. Още повече, че все пак си тръгваха с био продукти и ръчно изработени предмети. Ако нямаш финансовата възможност за благотворителност, откажи участие, защото подобна реклама, каквато се получи във Фермата, не е от полза никому.

Иначе нямаше гост, който да не говори дълбокомислено и мъдро за доброто, за Родината, за това колко пречистващо душата място е Фермата, а това излизаше от устите им някак наставнически. Почти всички хващаха брадва и нацепиха малко дърва, посадиха овошка.

Ако оценяваме целия сезон, вероятно епизодите с гостите ще останат като най-скучните.


image0 (9K)