НАЙ-НОВИ:

Разложените трупове на семейство откриха в монтанското село Игнатово

Истинска трагедия се е разиграла в монтанското село Игнатово. Двама възрастни – мъж и жена са открити мъртви в къщата им.

На страшната гледка се натъкнала кметицата на селото Райка Горанова, е научила агенция BulNews. Жената забелязала, че мъжът не ходи за хляб до магазина, както обичайно, затова решила да ги посети.

В стая в дома на семейството тя намерила безжизненото тяло на мъжа на земята, а съпругата му умряла на леглото.

И двата трупа били в стадий на разлагане. Полицията веднага отишла на място и тъй като по главата на възрастния мъж имало рани униформените служители се усъмнили, че смъртта му е настъпила след удар. По-късно аутопсията показала, че раната на главата е причинена от животно.

Когато се натъкнала на зловещата находка, кметицата на селото забелязала, че от стаята е изхвърчала котка. Няма данни за взлом или насилствена смърт. Под леглото са намерени и 9 хиляди лева.

Възрастното семейство има двама сина, които живеят в чужбина. Жената била инвалид и почти не се движила, а мъжът се грижил за нея. Най-вероятно той е починал пръв, а тя е намерила смъртта си от глад. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Заместник началникът на столичното Трето РПУ и Николай Стоименов от…