Разкриха мистерията защо Меси се удря по главата след вкарването на гол

В последната седмица Лионел Меси направи нещо, което изненада зрителите. След головете си срещу Тотнъм (4:2) и Валенсия (1:1) звездата на Барселона изрази радостта си по интересен и необичаен начин.

[ad id=“225664″]

Преди това след свои попадения Меси винаги сочеше с двете си ръце към небето. Той отдавна беше разкрил, че това е жест към неговата баба, която първа го е завела да тренира футбол, но така и не успяла да го види като професионален футболист, тъй като умира преди това.

В последните два мача Лео Меси сякаш забрави благодарностите към баба си и след гол се отправи към най-близката телевизионна камера, започвайки да клати глава и да я перва с двете си ръце, последвано от три въздушни целувки, а на края с пръсти показва 1, 2 и 3.

[ad id=“263680″]

Феновете на аржентинеца, а и всички зрители по целия свят, останаха учудени от действията му и се зачудиха какво означава това.

Оказа се, че жестовете са насочени към тримата синове на Меси – Тиего, Матео и Чиро. Така той им показва, че винаги мисли за тях и им посвещава отбелязания гол.


image0 (9K)