Разкрити престъпления в Стара Загора и региона от последните дни

Разкрити престъпления в Стара Загора и региона от последните дни. Най-малкият от извършителите е едва на 10 години

  • На 15.03.2019 г. в Първо РУ – Стара Загора се явил 35-годишен мъж от гр. Стара Загора, който съобщил, че на същата дата, от маса в района на Централен кооперативен пазар, е извършена кражба на мобилния му телефон. От проведените незабавни издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – 53-годишен мъж от гр. Стара Загора. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.194 от НК.
  • На 13.03.2019 г. във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение, че чрез взломяване на прозорец на къща, намираща се в гр. Стара Загора, на ул. „Зюмбюля Талимова“, е извършена кражба на два плазмени телевизора и микровълнова фурна. От проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – 27-годишен мъж от гр. Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.
  • В бюлетин № 38/07.02.2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на дамска чанта от лек автомобил със съдържащи се в нея портфейл със сумата от 200 лева, лични документи и две дебитни карти, собственост на 38-годишна жена от гр. Гълъбово. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието – две момчета от гр. Гълъбово, на 10 г. и на 16 г.

image0 (9K)