НАЙ-НОВИ:

Радина Кърджилова за майчинството, сина Христо, таткото Деян Донков…

“Уча сина си Христо да казва обичам те, но още не може да произнесе цялата фраза, а думи като „мразя” и „не искам” гледам да избягвам.” Това сподели Радина Кърджилова в предаването „Тази събота” по бТВ.

[ad id=”225664″]

Тя довери, че говори на детето си като на голям човек, въпреки че още може да не я разбира. Христо е на година и осем месеца. „Когато съм по-тревожна е изненадан, гледа ме по-настоятелно, изучава ме. Той е много чувствително дете. Той е раче и е много привързан към нас”, каза актрисата.

За началото на майчинството си Кърджилова сподели, че е била много паникьосана. „Не можех да му сложа памперса, плаках много, четох книги”.

[ad id=”236993″]

За таткото на Христо, актьора Деян Донков, Радина посочи, че й е помагал много и продължава да помага.  “Той е баща в истинския смисъл на думата, много ми помогна. Той беше и по-наясно с това какво е да гледаш пеленаче”, каза тя.

„Играх в театъра до осмия месец включително. Родих в деня когато Деян имаше премиера като режисьор. За него беше някакъв сън всичко”, разкри актрисата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Един от големите проблеми на българското самочувствие стои векове открит.…