НАЙ-НОВИ:

Радев пак нападна: “Г-н Борисов използва службите за свои политически цели”

“Борисов се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги. Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали.

Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели. Указва на прокуратурата кого да размаже. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи”, заяви президентът Румен Радев.
“В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода. И ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е самият г-н Борисов“, заяви още Радев.
Той подчерта, че скандалите, кризите, разкритията за гранд корупция, растящото недоволство ежедневно разголват управленското безсилие и зависимост на Борисов.

“Драмата на г-н Борисов е, че осъзнава факта, че този път номерът с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението. Затова напълно разбирам и неговата растяща нервност“, каза още Румен Радев.
news.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Община Стара Загора взе участие в 37-ото Международно туристическо изложение…