НАЙ-НОВИ:

Путин говори за предстоящите президентски избори

 

Руският президент, Владимир Путин, все още не е решил дали ще   се кандидатира за следващите президентски избори. Според него, решението за това, как да се организира президентската кампания за 2018, ще бъде окончателно оповестено, като се вземе предвид прилагането на предишните изисквания.

“Аз не правя нищо за себе си.”- казва Путин в интервю за Bloomberg.
Той подчертава, че “е необходимо да преминат парламентарните избори и да се видят резултатите.”
Според Владимир Путин, очакваното събитие ще се случи след 2 години , а в този бързо променящ се свят да се говори предварително не е добре.
Той акцентира върху “необходимостта да се работи и за да се гарантира, че плановете и целите са били реализирани.Според него, основната цел на управляващите  е да подобрят  живота на хората, развитието на икономиката, социалната сфера и  сигурността на страната.”
“Няма значение как се развиват политически процеси. Ние  ще трябва да предложим на страната си визия за развитие. Задачата на бъдещият президент и бъдещото правителство е да има координация между тях.”- твърди още Путин.
Той пояснява, че когато  казва “ние” се позовава на “себе си и членовете на екип си: правителството  и президентската администрация”.
От решаването на тези проблеми ще се разбере, как да се организира президентската предизборна кампания през 2018  и кои трябва да вземат участие в нея.
Владимир Путин  се съгласи, че бъдещият руски президент трябва да е представител на по-младото поколение, но и зрял човек.
Когато е бил запитан за тайната на своят успех, Путин е отговорил: “Аз не знам за какви  тайни питате. Нямам  никакви тайни.Аз винаги се опитвам да  почувствам настроението на хората,  техните нужди,  намирайки методи за решаване на проблемите. Да избера своите  приоритети и да се  концентрирам предимно върху тях. ”
“И аз мисля, че това е най-важното нещо за всеки човек, който се занимава с такава работа. Освен това, руският народ е поверен на мен”, –  заявява  Путин.

ПРЕВОД:ЗАРАТА Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Читател на ЗАРАТА изпрати снимки от катастрофа на новото кръгово…