НАЙ-НОВИ:

Пускат затворения участък от Подбалканския път при Карлово

От 14 ч. днес пускат за движение участъка от Подбалканския път I-6 в района на Карлово. Ограничението бе за извършване на заключителните работи при изграждането на ново кръгово кръстовище на първокласния път. Бе положен последния асфалтов пласт и на пътната маркировка, а това наложи спиране на трафик, съобщават от АПИ.

Обходният маршрут за пътуващите в посока Бургас е: с. Иганово – с. Московец – с. Богдан – с. Каравелово – с. Климент– с. Войнягово – гр. Баня – с. Васил Левски – път I-6 за гр. Бургас. Маршрутът за пътуващите към София е: с. Васил Левски – гр. Баня – с. Войнягово – с. Климент – с. Каравелово– с. Богдан- с. Московец – с. Иганово по път I-6.

Новото кръстовище е в началото на Карлово, в посока Сопот, и е на мястото на старото триклонно кръстовище с обходния път на града. За изграждането му АПИ осигури близо 781 хил. лв. С построяването му транзитното движение се извежда от центъра на Карлово, повишава се безопасността на движение и се намаляват до минимум предпоставките за пътни инциденти. Новото кръстовище ще бъде и с енергоефективно LED осветление.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Снимка: АФП Близо 20 хил. души в Ню Йорк останаха…