НАЙ-НОВИ:

Проф. Минеков: Борисов е опасен за държавата и трябва да си ходи непременно

“Борисов е опасен за държавата и трябва да си ходи непременно”, каза  проф. Велислав Минеков днес по Би Ти Ви.

Той е на мнение, че Борисов вече излиза от релсите на евроатлантизма, а единствената цел на неговите совалки е задържане на поста. “Борисов е опасен за държавата и трябва да си ходи непременно”, каза Минеков.

Той допълни, че България се управлява от изключително прости хора, без образование и биография. “Няма да е дълго това управление, кризата е започнала. Спада любовта към падишаха”, обобщи професорът.

“Трайчо Трайков е добра кандидатура за президент”, добави Велислав Минеков, който също беше сред номинираните от Реформаторския блок за изборите през ноември. Той посочи, че Трайков е разпознаваем и заслужава да бъде подкрепен. Като силни качества на кандидата на Реформаторите, Минеков посочи и разобличаването от негова страна на “петролните и ядрени далавери” на Борисов. Професорът уточни, че се е оттеглил от кандидат-президентската надпревара с удоволствие и щастие. Минеков смята, че ще е грешка да се поема ангажимент за подкрепа на кандидата на ГЕРБ на втори тур, ако двойката на Реформаторите не стигне до балотаж. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Българският министър на външните работи Даниел Митов заяви в интервю…