НАЙ-НОВИ:

Протестът се рзцепи. Минеков обиден на „Правосъдие за всеки”, оттегля се

Проф. Велислав Минеков – част от “Отровното трио” се засегна след дружеска критика, отправена вчера от лидера на „Правосъдие за всеки” Велислав Величков.

На стената си във фейсбук Минеков написа:
„След приятелска критика от ИПВ /Инициатива правосъдие за всички/ мисля, че ще е добре от утре те да поемат организацията на протеста.
Със сигурност ще бъдат по-добри.
Ние ще бъдем в публиката.
Чудесен повод за почивка.”

В свой анализ за протестите, публикуван вчера, Велислав Величков констатира, че “народният бунт е навлязъл в опасен етап на вътрешно разделение и дори маргинализация”.

„Вече изчезна онова ЗАЕДнО от първите две – три седмици, всеки си прави събития и акции на различно място.

“Отровното Трио” казват: всичко започна от нас и ще завърши с нас, “държейки микрофона и тъпана”, Бойците и Орловци искат да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сценария на развитието му; партиите сепарираха отделни негови части, като е все по – видимо делението между Демократична България, чийто лидер Христо Иванов подпали “искрата Росенец” и по-левите около Мая Манолова, които коопрериат с три малки партии и са близко до Триото”, посочва Величков.

Всъщност отдавна се чуват недоволни гласове, че “Отровното трио” монополизира протеста, прави сценариите, дава микрофона само на определени лица, от които няма да се чуе критика към президента Радев и отказва да се съобразява с другите гневни граждани. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Гардеробът, лишен от индивидуалност, е основният бич в стила. Обличаме…