НАЙ-НОВИ:

Прокуратурата проверява сигнал за жена, провесила бебе през балкона

В хода на проверката ще бъде установено мястото, където това се е случило, както и каква е причината за действията на заснетото лице

[ad id=”225664″]

Софийска районна прокуратура се сезира по повод информация за майка, изнасяща бебето си през остъклена тераса. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В сутрешния блок на една от националните телевизии, тази сутрин е излъчен видеозапис, на който се наблюдават действия на жена, която „провесва“ бебе през прозореца на остъклена тераса.

По този повод Софийска районна прокуратура се самосезира в рамките на няколко часа, като е образувана преписка по случая и е постановено извършването на незабавна проверка.

[ad id=”238430″]

В хода на проверката ще бъде установено мястото, където това се е случило, както и каква е причината за действията на заснетото лице. Ще бъдат събрани и всички други относими данни, след анализа на които ще бъде направена преценката извършено ли е престъпление от общ характер, както и по кой текст от НК. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Както вече ви съобщихме, един човек е загинал и един…