НАЙ-НОВИ:

Принцесата е избягала от шейха в Лондон?

Съпругата на премиера на Обединените арабски емирства (ОАЕ) шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум, която наскоро го напусна и избяга, може би е в Лондон, пише британското издание “Таймс”.

В публикацията се твърди, че принцеса Хая може би се е установила в къща на стойност 85 милиона паунда, разположена близо до двореца “Кенсингтън”. Предполага се, че принцесата е придобила тази къща през 2017 година, без участието на съпруга си, пише “Таймс”.

Британският таблоид “Сън” (thesun.co.uk) написа по-рано, че съпругата на премиера на ОАЕ, който е и емир на Дубай, шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум е избягала от страната с голяма сума пари. Според изданието принцеса Хая не се е появявала публично от месец февруари тази година.

image0 (9K)

Съобщава се, че заедно с 11-годишната си дъщеря Джалила и 7-годишния си син Зайед, тя е избягала от Обединените арабски емирства в Германия. Там е потърсила убежище и е подала молба за развод. Твърди се, че принцесата е взела със себе си 31 милиона паунда. Състоянието на шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум се оценява на над 17 500 000 000 долара. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
В сряда ще трябва да се примирите с реалността около…