Прием в ПГСАГ „Лубор Байер“- Стара Загора през учебната 2018/2019 година

Педагогическият колектив на училището е носител на плакет „Анастасия Тошева“

Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Лубор Байер“ в гр. Стара Загора вече 74 години осъществява професионално образование и обучение по специалностите:
„Строителство и архитектура“, „Геодезия“, „Водно строителство“ и „Транспортно строителство“.

Училището участва в разработването и реализирането на редица проекти по Оперативни програми на Европейския съюз. Провеждането на практическо обучение в реална работна среда се извършва с подкрепата на Камарата на строителите в България и другите браншови организации – на инженерите, на архитектите и на геодезистите.

Ежегодно ПГСАГ „Лубор Байер“ заема призови места в Националното състезание, организирано от МОН в професионално направление „Строителство“ – „Най-добър млад строител“, както и в редица други национални конкурси.

Педагогическият колектив на училището е носител на плакет „Анастасия Тошева“ за високи постижения в учението и професионалната реализация на възпитаниците на гимназията.

Искате ли да получите отлична общообразователна и професионална подготовка; да бъдете част от представителните отбори на гимназията; да преживеете незабравими емоции в обучението, спорта и свободното си време; да имате професия, която ви гарантира реализация и да бъдете истински творци…?!

ЕЛАТЕ В ПГСАГ „Лубор Байер“ – най-голямата професионална гимназия в област Стара Загора!

За допълнителна информация:

Стара Загора
ул. „Граф Игнатиев“ 11
тел.: 0879 532 118, 042 600 641,042 62 22 77
www.pgsag-sz.org


image0 (9K)