НАЙ-НОВИ:

Прецедент в “Капките” от тази вечер

Въпреки извънредното положение в страната и липсата на публика в студиото на „Като две капки вода“,  фенове на шоуто  ще заемат ново ключово място в предстоящия лайв от тази вечер.

Зрителите ще получат възможност да станат виртуално жури и заедно с журиращото трио и водещите, на свой ред да споделят впечатления от представянето на деветте участници.

“Капките” заваляха доста измъчено, но няколко участници измиха лицето на шоуто

Единственото, което е необходимо да направят, е да бъдат пред телевизора и да остават своя коментар по време на изпълненията на звездите в официалната Facebook страница на предаването, а най-оригиналните от тях ще станат част от предаването.

„Публиката е незаменима част в „Като две капки вода“. Тя споделя емоциите на участници, водещи и жури и допълва атмосферата за това неповторимо преживяване в праймтайма. Затова искаме да дадем възможност на всички почитатели на шоуто да се почувстват специални и да знаят, че въпреки ситуацията, те са с нас и мнението им има значение“, разказва продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Фики Стораро разплака зрителите на “Капките” с незабравимо шоу!

Важна част от емоцията на любимото шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ са овациите на публиката, затова зрителите ще имат и специалната възможност да аплодират своите фаворити сред участници, както и най-впечатляващите образи за вечерта. С помощта на онлайн бутон на сайта на NOVA феновете ще могат да изпратят своите виртуални аплодисменти директно в студиото като комплимент към звездите.

„Телевизията има специална мисия тези дни – да забавлява и повдига духа на хората в домовете им. Ако ги задържим вкъщи – това ще е дoбре свършена работа!“, категоричен е екипът на шоуто. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Информацията на френското издание "Фигаро" и агенция "Франс прес", че…