НАЙ-НОВИ:

Преслава пак заби в земята най-голямата си врагиня

Преслава отново е на върха на поп фолка! Къртовската работа и стремежът на изпълнителката да се върне там, където е мястото, даде резултат.

Чалга дивата отвя конкуренцията и се окичи с приза „Фолк идол на годината”. Победата на Преслава е още по-сладка. Тя изпревари най-голямата си врагиня Галена и то само с няколко гласа. Преслава има 12402, а голямата й конкурентка 12375. Преслава не пропусна да се похвали с поредната награда във витрината си.

„Благодаря на всички! Обичам ви!”, каза Преслава, след като разбра, че отново стъпва на върха. Двете пайнерки са в открита война от няколко години. Преслава и Галена не искат да се виждат. Двете не могат да си поделят славата, феновете и всичко останало.

През последните месеци Галена не спря да напада носа на Преслава по свои участия. Звездата от Смядово обвини няколко пъти бившата си дружка в абсолютно копиране.

Годината бе много успешна за Преслава. Песните й се превърнаха в хитове, а тези на Галена не достигнаха така желаната от нея популярност.

За първи път от години Мария не попадна в десетката. Сексапилното миньонче приема тежко липсата си в класацията. Мара виждаше победата си сигурна, след като преди месец грабна отличието „Сексимвол в чалгата”. Но този път остана с празни ръце пише „България Днес”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Тежки бяха последните години за Мария Грънчарова. Поп иконата, по…