НАЙ-НОВИ:

През погледа на главния редактор: Все повтарям на протестърите, че трябва нов политически проект, но “ме чуха” не където трябва

Живка Кехайова

Все повтарям на протестърите, че трябва нов политически проект, че като се иска обществена промяна, тя не се изчерпва с едно-две искания, колкото и фундаментални да им се струват на някои те, а се представя цялостна идейна програма, плюс начини, инструменти и механизми за постигането на целта – политически, икономически, социални…

И докато младите, умните и красивите от първите протестърски дни пасуват относно реалната работа и реалното поемане на отговорност – казвам от първите дни, защото сега като гледам  средната възраст на рехавите вечерни сбирки, даже и аз мога да мина за млада, а не само за красива и умна:), Божков направи нов политически проект.

60 души учредиха вчера инициативен комитет за създаване на партията на Васил Божков “Българско лято”.

В съобщението на пресцентъра на несъществуващата още партия бе споменато само едно име – Борил Соколов. Той бил единодушно избран за председател на събранието, който запознал присъстващите с мисията и принципите на „Българско лято“, а Черепа ги поздравил и участвал само виртуално.
На изпратените снимки е направено всичко възможно да бъдат скрити лицата на учредителите, пише 24 часа.

 

Борил Соколов, е млад и красив протестър(според фейсбук профила му ) от обкръжението на Васил Божков, мениджър в “Еврофутбол”.

Роден е на 1 ноември 1984 г. в София. Работил е в маркетинговите отдели на големи български компании, а от 2009 г. е в „Еврофутбол“ ООД. Последните две години заема поста Директор на Дирекция „Маркетинг“ на букмейкърската къща.” това пише в негово представяне в интервю от 2016 г. Според справка в търговските регистри Соколов има две ЕООД (цитирам проучване на 24 часа).

Във Фейсбук Собственикът на “Ефбет” Цветомир Найденов, който е бивш дългогодишен съдружник на Васил Божков, публикува коментар: “Сградата на Московска 43 ( Щаб – квартирата на Черепа) със своите 750 кв.м. РЗП , печели безапелационно приза за многофункционална сграда на столетието. Там се помещават Музей, Кафене, Бизнесцентър, Публичен дом, а от вчера стана и Партиен дом. Щом активистите на партията са бивши служители на Еврофутбол…закривай преди да учредиш.”
Това, вероятно означава, че маскираните, или обърнати с гръб към фотоапарата учредители, също са бивши служители на Еврофутбол, освен председтелят – може би не всичките, но…

Знаете ли, мили млади и красиви, искащи, но не поемащи отговорност, какво означава това? Това означава, че “Българско лято” на Васил Божков също ви дръпна промяната изпод краката – защото покрай Еврофутбол, на него партийната му структура по места е изградена, хората от партията му ще са му лоялни – на него специално не само, защото са му работници:) и той, стъпил на ваш гръб и на спечелените от вас симпатии вече е готов за участие в избори.

Готов е за една промяна, която никак, ама никак няма да ви хареса.

– Както не ви хареса правителството в сянка на БСП.

– Както взехте да се усещате и не ви харесва микропромяната, предлагана ви от служителите на Прокопиев: друг – наш главен прокурор, да не съди нас, а другите – тогава ще е демократично.

– “Както “Боец” ви изпързаляха.

– Както “Възраждане и Копейкин ви изпързаляха.

– Както президентът ви изпързаля и дори се опитва да продължи да ви пързаля…

Това ли искахте по площадите? За такива промени ли викахте?

Сършете си работата читаво и сами – ви повтарям от първия ден, а тук разни умници ми пишат, че това било признак на герберистка обвързаност. Създайте сериозно своята промяна, защото вече и слепи да сте, виждате, че на ваш гръб другите създават, но свои промени, както очаквах и както бе логично да стане. Всяка една – по-ужасна от предходната.

Само след няколко месеца не само няма да сте герои, а ще сте и виновни за доведеното още по-голямо ЗЛО.

Освен накрая да ви напомня онази мъдрост за измръзналото птиче, което не можело да излети. Минала една крава и струпала отгоре му едно голямо кравешко л…о. Размърдало се то затоплено, минала котката и го измъкнала от л…..о (ясно какво се случило с него). Поуката е, че не всеки, който ви затрупва с л…а ви мисли злото и не всеки, който ви вади от тях – доброто.

Ами нали сте и умни – разберете го най-после!

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Учени обясниха защо мъжете харесват момичета с по-пищни форми. Оказва…