НАЙ-НОВИ:

Президентът: Мафията постигна невъзможното. Мафията вън!

“Българската мафия постигна невъзможното, обедини партии от целия политически спектър. Това заяви президентът Румен Радев, който слезе при протестиращите в негова защита. Мафията – вън, призова държавният глава. От нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и прокуратурата”, заяви Радев. Множеството отговори с възгласи “Оставка”.

“Скъпи българи. Благодаря на всички вас. Виждам хора от всички политически хоризонти, това не е случайно. Виждам млади и стари. И това не е случайно. Българската мафия постигна невъзможното – обедини почтените хора срещу себе си. От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Българската мафия е безцеремонна, но днес гневът се излива на площада. Не на страха, мутри вън!”Това обяви президентът Румен Радев, който излезе пред президентството, където се събраха стотици хора по повод акцията на прокуратурата в президентството.

Протест в подкрепа на президентската институция

Протест в подкрепа на президентската институция – държавният глава Румен Радев слезе при демонстрантите

Публикувахте от bTV Новините в Четвъртък, 9 юли 2020 г.

“Да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата. Мафията използва прокуратурата за репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото твърде много я търпяхме. Но гневът се излива на площада, заради лъжите и рекета”, каза още Радев.

“Това е битка за достойнството ни, за бъдещето, за справедлива, модерна европейска България. В тази битка ще бъдем заедно, които милеем за България. Ще си върнем България, мутри вън”, заяви президентът.

“Започваме битка за европейска България. В тази битка ще бъдем заедно – всички, които милеем за България. Искам да ви припомня думите на съдия Фалконе, които са мое верую от много години: Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж”, отсече държавният глава.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Най-добрият български тенисист Григор Димитров е дал отрицателна проба за…