НАЙ-НОВИ:

Председателят на БСП-Стара Загора подаде оставка

Социалистите от Стара Загора анализираха причините за ниските резултати на отминалите местни избори, при които БСП остана втора политическа сила. Това стана на разширеното заседание на Общинския съвет на БСП, съобщават от партията.

Форумът благодари на всички участници в предизборната кампания – на кандидатите за кметове и общински съветници, представителите на коалицията в секционните комисии и в ОИК, на партийните членове и симпатизантите.

Партийните членове благодариха на проф. Иван Върляков, който води битка за кмет на община Стара Загора.

“Състезанието бе с машината на ГЕРБ, заредена с друг ресурс – административен и властови, който БСП не притежава. Кампанията започна с неравен старт”, обобщиха социалистите и приеха мерки за укрепване на структурите.

Те изслушаха доклада на Изпълнителното бюро, представен от председателя Валентина Бонева, която съобщи своето решение да подаде оставка, взето мъдро и без емоция. Мандатът на настоящите партийни органи приключва в началото на 2020г.

Валентина Бонева е председател от 2014 година. Тя е избрана за общински съветник  заедно с още шестима души от листата на коалиция “БСП за България”. Бонева остава председател до провеждане на общинска конференция, която по Устав избира ръководните си органи. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Пускаме поста на лекаря в профила му във Фейсбук без…