НАЙ-НОВИ:

Празници „Детство мое“ и „Ваканция здравей“ в старозагорско училище

Поредица от училищни тържества се проведоха в СУ „Христо Смирненски“, Стара Загора. Всички те минаха под наслов „Детство мое“ и „Ваканция здравей“.

С много ентусиазъм и желание се включиха малки и големи ученици.

В навечерието на 1 юни в продължение на един час децата пяха училищни и ромски песни, танцуваха рап, брейк и хип-хоп. Най-артистичните изпълниха различни хумористични сценки. Много атрактивни бяха танцовите изпълнения на децата от подготвителните групи и първи клас. Не им отстъпваха и техните по-големи каки и батковци.

На 03.06.2019 г. Празникът на буквите събра заедно учениците от 1„а“ и „б“ клас, класните им ръководители госпожа Горанова и госпожа Желязкова, и родителите на първолаците, които наблюдаваха с много трепет и вълнение представената от техните деца драматизация на приказката „Горското училище” от Атанас Цанков.

Веднага след тях на сцената се качиха четвъртокласниците. Te изпълниха залата с много настроение, песни и танци.

Накрая на малките ученици бяха връчени удостоверения за завършен първи клас, а по-големите получиха удостоверения за завършен начален етап на основна степен на образование.

Госпожа Трандева – директор на училището, поздрави всички завършили ученици и им пожела весела ваканция. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Мюсюлманите празнуват Рамазан Байрам - днес от сутринта празникът започна…