ПП ГЕРБ имала преднина пред БСП с поне 4 % по собствени проучвания

„Премиерът Борисов и страната ни изиграха важна роля в процеса по подписването на споразумението между Македония и Гърция“, посочи Цветан Цветанов.

[ad id=“225664″]

ГЕРБ прави свои проучвания, които показват преднина пред БСП с поне 4 %. Това каза в Благоевград зам.-председателят на управляващата партия в коментар на изследването на социологическата агенция „АФИС“, която изнесе данни, според които БСП е догонила ГЕРБ, а ДПС изпреварва националистите.

Цветанов каза, че партията е готова над 90% с потенциалните кандидати за кметове на общини за местните избори догодина. Ще има доста изненади за БСП, тъй като много от техните управници вече виждат, че това не е партията, която смятат, че трябва да ги представлява и да работят за нея, каза заяви заместник-председателят на ГЕРБ.

[ad id=“263680″]

По-късно в Гърмен той заяви, че премиерът Бойко Борисов и Българското председателство на Съвета на Европейския съюз са изиграли важна роля в процеса по подписването на споразумението между Македония и Гърция.

Цветанов подчерта, че европейското бъдеще на Западните Балкани означава сигурност и стабилност за целия регион. Той бе категоричен, че европейската солидарност е от изключително значение за България, защото благодарение на тези средства продължава строителството на АМ „Струма“, която ще даде огромен тласък за развитието на Благоевградска област.

[ad id=“238430″]

Според Цветанов БСП не могат да предложат алтернативна политика на тази на ГЕРБ и непрекъснато се заиграват със страховете на хората. „Красноречив пример е ситуацията с Истанбулската конвенция, която доскоро беше приоритет на БСП. Те се заиграха с изключително чувствителна тема, а в този документ се говори само за домашното насилие. Ежедневно ставаме свидетели на тежки случаи на системно домашно насилие, завършило с трагичен край, каквато бе и случката с 19- годишното момиче в Айтос”, коментира Цветан Цветанов.

[ad id=“218548″]

С актива на партията зам.-председателят на ГЕРБ обсъди още актуални политически теми и въпроси, свързани с новия програмен период.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева обяви решението на Изпълнителна комисия на ГЕРБ за новите общински ръководства в Гърмен, Сатовча и Хаджидимово и им пожела успех, заявявайки, че трябва да продължат да работят активно и в екип.


image0 (9K)