НАЙ-НОВИ:

По джапанки, с малка превръзка на главата, Викторио мълча като партизанин в съда

В момента се решава съдбата на двойния убиец от столичния квартал “Надежда”. Родителите на Викторио Александров, обвинен за убийството на приятелката си и дъщеря си,  също пристигнаха в Софийски градски съд, съобщи novini.bg.

В този час съдът гледа мярката за неотклонение на Александров. Той е обвинен и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече.

Какво точно е накарало 26-годишния Викторио Александров да извърши двойното убийство, все още е рано да се каже. Безмълвен за журналистите остана и самият Викторио. Той  дойде в съда с превръзка на главата и по джапанки. Мъжът запази пълно мълчание и не отговори на нито един  въпрос.

Александров не каза нито какво го е накарало да убие Дарина Министерска, нито защо е убил 1-годишната си дъщеря, нито дали има нещо да каже на близките им.

Защитник на Викторио е адв. Елисавета Иванова.  Тя поиска от съда да му бъде направена комплексна психологическа експертиза, която да установи в какво състояние е бил той, когато е извършвал деянието. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Берое няма да разчита на един от основните си футболисти…