Появата на Тити Папазов във Фермата предизвика фурор

В края на сезона на Фермата: Нов свят тази седмица при участниците влизат популярни личности, като идеята е те да купят от продукцията, произведена във Фермата. А събраните средства да бъдат разпределени за две дарителски каузи – едната е да се помогне на Дом за сираци, а другата е да се направи и обзаведе детска стая за мъниците на Веселка от Борима.

Изключително популярна личност прекрачва портата на Фермата тази вечер

В снощния епизод късно през нощта портата отвори небезизвестният Тити Папазов и още с появяването си предизвика фурор сред фермерите. Посрещнаха го пеейки „Телефонна любов“, на което Тити отговори колко велик се чувства, щом има песен за него, при това изпълнена от големия Васил Найденов.

Емоционалният баскетболен треньор бързо и без резерва превзе сърцата на хората в лятната кухня. Закачката с Митко Караиванов тръгна минута след идването на колоритния Тити. Дамата веднага седнаха да играят табла с облог и Тити опердаши набързо младия бизнесмен. За първи път в по-нататъшния контакт и разговори не видяхме сълзи в очите на баскетболиста. Той каза, че е дошъл във Фермата, защото е разбрал за каузите и решил задължително да се включи. Беше споменато, че само преди 2 часа отборът му е кацнал на Летище София след мач във Варна, а на сутринта трябва да лети за Италия, Папазов е дошъл късно и за малко, но с голямо желание да участва в благотворителната разпродажба.

Тити говори на участниците за добротата, за грижата, за даряването и за силата от тяхното осъществяване, за да се променят както хората, така и държавата. След това всички се отправиха към сергиите с произведената във Фермата продукция. Тити си купи за екипа си 18 шишенца плодова ракия, а фермерите му подариха още 2. Взе свещи от истински пчелен восък за романтични вечери със съпругата си, купи „мъжка“ лютеница, 3 сурвачки, различни сладка, краставички и разбира се – Алманах. На въпрос дали той самият пие ракия, отговори многозначително: Такъв,какъвто ме виждате, представяте ли си и ракия?

Много заразителна емоционалност и енергия предаде Тити Папазов в късната нощна доба на фермерите. Широки и чистосърдечни усмивки ги разсъниха, пяха заедно химна на „Левски“, а Тити остави 720 лева за каузата.


“Лягам си с усмивка и с мислите за това, как един човек трябва да живее живота в забавление, сериозност, в отдаденост, в професионализъм”, вдъхновен от срещата с Папазов сподели Митко Калайджиев, което обобщи впечатленията на всички участници.


image0 (9K)