НАЙ-НОВИ:

Поп иконата Мадона изригна срещу Доналд Тръмп: Не съм твоята кучка!

„Доналд Тръмп, не съм твоята кучка!“. Така се обърна поп иконата Мадона към президента на САЩ Доналд Тръмп по време на протеста на жените във Вашингтон, съобщава Епицентър.
Репликата към новия президент на САЩ, който встъпи в длъжност в петък, бе по време на изпълнение на нейната песен “Human nature”, а докато я пееше поп иконата промени текста.

Разгневена съм, мислех си дали да не взривя Белия дом, но избрах любовта, каза певицата на демонстрацията, която събра около 500 000 души.

[ad id=”255238″]

Мадона бе сред най-активните поддръжници на Хилари Клинтън, като дори обеща орална любов на всеки, който гласува за нея.

Представител на местните власти допусна, че участниците в похода може да са повече от половин милион. Той обаче обясни, че точният им брой не може да бъде изчислен, тъй като ниските облаци не позволяват въздушните снимки.

Хилари Клинтън, която бе победена от Тръмп на изборите през ноември, поздрави участничките в проявата срещу президента. По думите й този протест е “важен, както винаги”. В съобщението си в “Туитър” Клинтън бе включила и лозунга от предизборната си кампания: “Ние винаги сме по-силни заедно”.

В същото време встъпилият вчера в длъжност президент на САЩ Доналд Тръмп имаше възможност да види от прозореца на лимузината си протестиращите срещу него жени във Вашингтон. На връщане към Белия дом от религиозна служба кортежът на Тръмп подмина няколко групи от “Похода на жените”.
Тръмп изрази недоволство от милионите хора в Съединените щати, излезли на протест срещу встъпването му в длъжност. Сред тях бяха и редица популярни личности на “Женския марш”.
„Гледах протестите вчера, но останах с впечатлението, че ние просто имахме избори! Защо тези хора не гласуваха?“, написа той в „Туитър“. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
 35% от жените и 1/5 от мъжете съжаляват за връзките…