Полицията продължава да издирва избягалия от затвора в Стара Загора затворник

Избягалият от затвора в Стара Загора престъпник все още се издирва.

„Имаме информация, че искал да отиде на определено място. Интересно е защо е избягал малко преди да излежи присъдата си”, каза вътрешният министър Радев в студиото на Нова телевизия.

[ad id=“237001″]

Той отказа да съобщи името на мястото и увери, че полицията работи активно.

Задържаха мъж за изнасилването във Варна, повдигнато му е обвинение. „27-годишен младеж е задържан за изнасилването на жена във Варна. Той е криминално проявен. Лежал е в затвора. От ромски произход е”, каза в предаването „Здравей, България” вътрешният министър Валентин Радев.

Полицията продължава да работи и по случая с  пребития в Борисовата градина журналист, Иво Никодимов.

„1000 души от големите градове отиват в малките населени места“, потвърди и днес министър Радев. Думите му бяха във връзка с пребитото и обрано възрастно семейство в търговишко село. Той обясни, че се работи по случая и се проверява роднина с говорен дефект. По думите му, най-вероятно въпросният човек е извършител на бруталното престъпление, защото много добре е знаел къде какво има.

[ad id=“232523″]

„Усещането в хората е едно, но статистиката показва друго. Моля всички гражданите винаги, когато нещо става, да сигнализират в полицията”, каза вътрешният министър и добави, че ако хората не подават сигнали няма как да се разкриват престъпленията.


image0 (9K)