Подходящите талисмани за жените от всяка зодия

Късметът е нещо променливо и не спохожда всеки. За неговото привличане, обаче, има талисмани. Смята се, че те не само отстраняват лошотиите, но и помагат в делата на човека, носят му късмет.

[ad id=“225664″]
За всеки знак от зодиака съществува точния талисман, вижте:

ОВЕН: Овните се славят със своя упорит характер и целеустременост. За жените- телци е присъщо правилно да направляват жизнените си сили. Техният най-подходящ талисман е златното руно.

ТЕЛЕЦ: За жените- телци отлично ще подхожда талисман на телец от злато, той ще им помага да преуспяват в материалните блага.

БЛИЗНАЦИ: Талисманът на близнаците трябва да е двоен, например двоен ключ, материалът не трябва да е от злато или сребро.

РАК: Силната страна на раците е умението им да обичат и да се грижат за другите. Техният талисман е във вид на сърце и им помага в семейния живот и работата.

[ad id=“263680″]

ЛЪВ: За лъвиците – талисман с изображение на лъв или звезда или във форма, подобна на звезда.

ДЕВА: На девите е нужна психологическа опора и увереност в утрешния ден. Талисманът, създаващ хармония у тях е изображение на астра.

ВЕЗНИ: Амулетът на везните е книга, тъй като те са способни да стигнат до на дълбините познанието.

СКОРПИОН: Талисманът на скорпионите е изображение на скорпион, то ще ви помогне да запазите вътрешен баланс и да придобиете щастие.

[ad id=“236993″]

СТРЕЛЕЦ: Стрелците трябва да носят за талисман подкова, която ще им помага да съчетават работа и семейство, любов и независимост.

КОЗИРОГ: Черна котка- това е талисманът на жените козирози. Тя ще им помогне да намерят своята втора половинка и ще им донесе успех в работата.

[ad id=“236999″]

ВОДОЛЕЙ: Талисманът им е фигурка на ангел от сребро.Тя ще напрви животът им по- спокоен и ще ги избави от ненужни рискове и авантюри.

РИБИ: За рибите отличен талисман е рибката от злато или сребро. Тя им носи радост,целеустременост и спокойствие.


image0 (9K)