Подкова за късмет

Автор: Светлана Тилкова – Алена

Виждали сме заковани подкови за късмет къде ли не. Със сигурност сме ги виждали, заковани както с рогчетата нагоре, така и обратно. Кое положение на подковата е правилното?

Ако приемем късмета като вид ефирна положителна енергия, която трудно може да бъде задържана и бърза да отлети нависко или надалече, тогава за нас подковата трябва да бъде сигурният съд, в който тази енергия да се чувства уютно. Когато подковата е с рогчетата нагоре, енергията на късмета излита бързо, а в подковата, която сякаш има формата на тенджера, започва да се трупа негативната енергия, създавана волно или неволно в дома. Така с годините сякаш от нищото могат да се появят проблеми и да не се намери логично обяснение за случващите се неприятности. Негативната енергия тежи и нейният естествен гравитачен път е надолу, към земята. Затова се трупа в неправилно закованата подкова.

Подковата винаги трябва да е закована с рогчетата надолу. Така негативизмът винаги ще изпада от нея, а енергията на късмета ще се трупа.

Когато едновременно са заковани две подкови една срещу друга, техния смисъл можем да определим като преливане от пусто в празно.
www.karm-krag.com


image0 (9K)