НАЙ-НОВИ:

Подивял мъж с брадва нападна полицай в центъра на Шумен

Мъж на около 30 години е нападнал с брадва полицай от патрул на ОДМВР в централната част на Шумен. Това съобщиха очевидци, цитирани от в. Монитор.

Нападателят е задържан, но според неофициална информация полицаят е ранен, а едно от стъклата на полицейската кола е строшено.

Нападението е станало в ранния следобед в четвъртък на бул. “Велики Преслав” в близост до търговския комплекс “Сити център”.

Патрулът се е движел по булеварда в посока кв. “Дивдядово”, когато униформените забелязали по тротоара вдясно мъж, който размахвал брадва и буйствал до кръстовището с ул. “Победа”. Патрулиращите полицаи незабавно спрели, но когато се приближи към мъжа, той им посегнал с брадва. Нападателят бил обезвреден и проснат на земята, но в схватката пострадал единият от полицаите.   Служителят на МВР имал наранявания по крака и ръката.

На мястото на инцидента има и парчета от натрошено автомобилно стъкло. Районът е отцепен, а полицаи извършват в момента оглед на местопрестъплението. Очевидецът на инцидента Даниел Дочев е направил снимка, на която се вижда мъж, притиснат към тротоара от полицай. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Във Великобритания организираната престъпност е най-смъртоносната заплаха за гражданите. Това…