Подаръци за св. Валентин според зодията

Празникът на любовта наближава и сигурно вече се чудите какъв подарък да купите на гаджето и как да го изненадате. Ето най-подходящите предложения, според зодиакалния му знак.

Овен

Бижу

Красиво и бляскаво бижу ще впечатли Овните. Те обичат скъпите неща, стилните колиета, гривни и пръстени и много ще харесат такъв подарък. Тези зодии градят добра репутация, искат да са елегантни и да блестят – това ще им помогне.

Телец

Екскурзия

На този празник Телците ще копнеят да пътуват, да се отдадат на приключение, да отидат на поход. Ако няма как да купите билет за някоя дестинация, заведете ги на пикник или разходка в планината и ще ги заредите с настроение.

Близнаци

Романтична вечеря

Тези зодии са много социални и общителни, постоянно са в голяма компания. Затова на празника, най-накрая ще имат желание да прекарат вечер само с половинката и да се наслаждават на романтика. Сгответе любимото им ястие и купете вино.

Рак

Цвете и сладкиши

Раците са такива романтици, и са много чувствителни и емоционални. Заложете на класиката и няма да сбъркате. Умират си за романтични изненади – огромен букет, легло, обсипано с цветчета от рози, бонбони във формата на сърце.

Лъв

Часовник

На този Свети Валентин Лъвовете ще искат нещо по-практично, което ще могат да използват в ежедневието. Те са пълни с бижута, дрехи, луксозни предмети. Зарадвайте ги с часовник – ще им влезе в употреба, а и пак напомня за бижу и стои стилно, пише Teenproblem.bg

Дева

Картичка/стих

Девите ще желаят да получат нещо красиво, романтично и креативно. Нещо, което да е от сърце – затова ще оценят, ако сами направите подаръка, а не ако купите нещо скъпо. Направете красива картичка и напишете оригинално пожелание/стихче.

Везни

Бельо

Везните стават игриви и мистериозни покрай Свети Валентин. Искат да получават внимание, да отпразнуват любовта и страстта на празника. Мечтаят за перфектната вечер и за секси подарък – зарадвайте ги с луксозно бельо.

Скорпион

Книга за астрология

Много мистериозни и тайнствени знаци, обичат да четат, да разсъждават върху загадки, искат да намерят истината. За тях баналните подаръци са безсмислени. Книгите за астрология ще са им интересни.

Стрелец

Самолетен билет/талон за екстремен спорт

Най-големите приключенци на зодиака, известни са със страстта си към пътуванията и екстремните спортове. Изненадайте ги или с екскурзия, или с ваучер за някакъв екстремен спорт. Усмивката веднага ще грейне на лицето им.

Козирог

Техника

Не са сред най-големите романтици и не харесват много празника Свети Валентин. Но, все пак, ще оценят, ако им подарите нещо. Нека то не е романтичен подарък или свързан с връзката – вземете им нещо, което ще им е от полза – телефон, телевизор, уредба и т.н.

Водолей

Абонамент за йога/спорт

Водолеите също ще се зарадват на по-нетрадиционен подарък. Сега те са активни, в настроение да се движат, да спортуват, да разсъждават над философски въпроси. Ще ги впечатлите, ако им подарите абонамент за йога или друг вид спорт, който обичат, за да тренират редовно.

Риби

Билети за концерт

Артистични и романтични души като Рибите ще се трогнат от билети за концерт на любима банда. Те обожават музиката, а и през годината ще са в настроение да лудуват, да ходят на купони, да се забавляват.

flagman.bg


image0 (9K)