НАЙ-НОВИ:

Пловдивският дилър Иван Гъзев заминава за две години зад решетките

Пловдивският наркодилър Иван Керански, по известен като Гъзев, който бе арестуван при акция на Криминална полиция във вторник, е осъден на 2 години затвор при първоначален общ режим. Дилърът бе задържан по време на наркосделка. Таксиметров шофьор , който “заредил” от него бил задържан и го “изпял”. При обиска в жилището на Гъзев, са открити около 260 грама амфетамини, 25 гр кокаин и 200 гр. кофеин, които се използва за размесване на забранените вещества.

Приятелката на Гъзев – Радослава , по – известна като Фафа също бе отведена в ареста. В последствие е била освободена.

Керански е признал вината си и е сключил споразумение с прокуратурата. Той ще изтърпи наказанието си в ТПО Смолян.

При престоя си в пловдивския затвор, преди да бъде преместен в Смолян, Керански е провел кратък спаринг с шампиона по бокс Мартин Поптолев, който също е зад решетките, твърдят очевидци. Въпреки заканите , които Гъзев отправил към противника си, той бил нокаутиран още в първите минути.

Гъзев бе арестуван в началото на тази година, когато бе заподозрян за опит за палеж на автомобил в жр “Тракия” . Тогава охранителни камери са запечатали мъж, който се върти около превозното средство. Същата вечер Гъзев се опитал да влезе в еротик бара, но не е бил допуснат от охраната. trafficnews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
В 16 ч. в неделя, на ул. "Хан Аспарух" в…