НАЙ-НОВИ:

Пловдивска проститутка вихри оргии пред 3-годишната си дъщеря

3-годишно момиченце ставало свидетел на оргиите на майка си, която си изкарвала хляба с проституция центъра на Пловдив. За проблема се е оплакала читателка на Plovdiv24.bg, която е и съседка на жената.

“С интерес прочетох статията, в която г-н Рогачев заявява, че усилено ще се бори с престъпността и проституцията в града ни. На думи – да, но ние – съседи от центъра на града, се борим с позната на полицията проститутка, ходим до всички инстанции и отвсякъде ни се казва, че закон за проституцията няма”, е написала читателката на пловдивската медия.

В писмото си разказва как жрицата на любовта имала тригодишно момиченце, което денонощно присъствало на оргиите на майка си. Това карало съседите от сградата да се обаждат многократно в полицията.

“Въпросната жена непрекъснато пуска обяви с тарифата си, знае се в кой (уж нелегален) публичен дом практикува професията си и детето е денонощно с нея”, написала още възмутената съседка.

Живеещите на улицата в сърцето на Пловдив са броили по колко мъже приема проститутката в дома си и според тях бройката достигала 10-15 човека на ден. С пловдивската медия по телефона се свърза и друга жена, която живее на улица “11-ти август” 6 и се оплака от същата проститутка, с която живеят в една сграда.

Тя заяви, че скандалната майка се казва Георгия Петрова и потвърди думите на другата читателка. Сигналът е подаден в полицията. Началникът на Четвърто районно управление гарантира, че ще се извърши проверка и ще се вземат незабавни мерки.

blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...
  1. За жалост това не е единствен случай, има много такива труженички за които полицията знае но нищо не прави защото същите тези работнички и техните сутеньори си плащат такса спокойствие . Живея в къща в която се отдават стаи точно за такава дейност и до момента няма никакъв ефект от жалби, подписки и т.н но за сметка на това сме се кнаслушали и нагледали на какво ли не. Като при едно обаждане до Трето районно отговора беше, че не сме сигурни че са п…..тутки, защото на пътя за Стамболийски/там се подвизават въпросните/ било едно , а на адреса било друго.

Вашият коментар

Виж още:
Има сериозно повишение на случаите на заболели от хепатит в…