НАЙ-НОВИ:

Плеймейтка на ръба на лудостта заради карантината

Карантината не се отразява добре на Мис Плеймейт Михаела Тодорова. 

Русото изкушение започва да получава паник атаки от стоeнето вкъщи. Блондинката чувства тревога, че няма досег с външния свят.

“На ръба на лудостта съм. На мен тази изолация не ми въздейства добре. Свикнала съм да съм навън сред хора. Отключих паник атаки. Дори ме е страх да отида при семейството ми, защото те са по-възрастни”, обяснява пред „България Днес” блондинката.

image0 (9K)

Много от последователите й обаче я нападнаха, че преиграва и страда, че не може да упражнява основната си професия – да откликва на повиквания по адреси. Не е изключено да е притеснена и от финансовите загуби, които ще понесе, оставайки си у дома.

Компания й прави единствено годеникът й, който уж и подарил годежен пръстен в Париж преди време. Все пак Тодорова успява да направи неща докато е под карантина, които скоро не е – да се наспи.

На другия полюс е минала на победителката в конкурса Жанета Осипова. Тя не се страхува от коронавируса и дори стана доброволец в БЧК.

„Като млад и силен човек смятам, че е редно да не се крия у дома, а да се „бия на фронта”, затова станах доброволец в БЧК. Надявам се повече хора да ме последват. В момент на криза трябва да бъдем единни да си помагаме, а не да всяваме паника един в друг. И най-вече в подрастващите. Като педагог ще кажа съвсем отговорно, че този страх и паника се отразяват на менталното им здраве”, категорична е Жанета Осипова. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Със заповед на кмета Живко Тодоров от 31 март, временно…