НАЙ-НОВИ:

Петър Москов: Правителството е възможно най-доброто, което България може да има!

Убеден съм, че това правителство и това мнозинство е възможно най-доброто, което България може да има в този момент. Алтернативата на това правителство и това мнозинство е управление на БСП и ДПС. Това написа във Фейсбук преди минути министърът на здравеопазването Петър Москов.

“Всяко говорене или действие, позволяващо връщането на коалицията БСП/ ДПС на власт, за мен граничи с предателство не само на ценностите на десницата, но и на националните идеали на възрожденска България за независимост и свобода”, сподели още той.

По думите му възпирането на коалицията на БСП и ДПС минава както през запазване на мнозинството на десницата, така и през избора на президент, контрапункт на марионетките на Първанов.

“Да изберем президент, който да договори нов голям шлем, за който целият български народ ще плаща отново, е също толкова късогледо, колкото да искаме смяна на мнозинството и правителството, което носи отговорността да минимализира щетите от управлението на БСП и ДПС”, категоричен е Москов.

“Ако върнеш БСП и ДПС на власт – ти си БСП и ДПС”, изригна министърът на здравеопазването. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Да бъдем добри хора и да помогнем! Фолклорът в подкрепа…