Петър Дочев: Предизвикателството е пред нас, очакваме мощна подкрепа от феновете срещу Марица

Женският волейболен тим на Берое ще бъде домакин на шампиона Марица Пловдив в срещата от третия кръг на шампионата. Двубоят е в петък от 18,00 часа в зала „Иван Вазов“

 

„Марица“ е най-солидният отбор в първенството, ще се играе по-различен волейбол. Надявам се да направим един спектакъл, да покажем равностойна игра и по-добрият, разбира се, да победи“, сподели треньорът на ВК Берое Петър Дочев.

„Още една крачка в развитието на клуба е участието ни европейските турнири. Благодаря на ръководството на клуба ни, че предприе един такъв ход. Всеки един мач за нас е важен, а пък мачовете в Европа допълнително спомагат за израстването на отбора. Момичетата имат нужда и от това, да се сблъскат със сериозни отбори. Предизвикателството е пред нас.“,  добави за клубния сайт  Дочев.

Според президента на клуба Васил Аргиров, мачът с Марица след ден ще ни покаже на какво ниво сме и докъде сме стигнали, а на 29 ноември ще сме готови за влизане и в евро битките.

В европейския турнир „Чалъндж Къп“ беройки ще срещнат Арис Солун.  При краен успех, старозагорки ще срещнат Кан Франция в следващия етап на надпреварата.


image0 (9K)