НАЙ-НОВИ:

Педофил закла 13-годишно момиче, защото забременяла от него

Педофил закла ученичка, защото забременяла от него. 13-годишното момиче излъгало, мислейки си, че така ще се отърве от изверга

Кралският съд в Уинчстър призна 25-годишен мъж за виновен в жестокото убийство на 13-годишна ученичка, над която издевателствал повече от година. Както съобщава Mirror, през юли 2018 година тялото на момиченцето било намерено в гората в Саутхемтън.

Мъжът заклал детето и го оставил да умира сред дърветата. Аутопсията установила, че той е пробол ученичката с нож не по-малко от 20 пъти и жертвата е умряла в агония от кръвозагуба.

В хода на разследването полицаите заподозрели Стивън Никълсън, който живеел заедно с родителите на момиченцето. Бащата на детето навремето приютил приятеля си и така 25-годишният мъж заживял срещу стаята на детето. Именно това и била съдбовната грешка.

Стивън започнал да навестява стаята на младата си жертва, като я насилвал повече от година. Детето записвало всичко, дори и най-интимните подробности в дневник. Включително и това как я душил по време на секс. Накрая, за да се спаси, ученичката му казала, че е бременна и заплашила, че ще разкаже на майка си.

Тогава педофилът не издържал, откарал я в гората, където устроил кървавата саморазправа. Анализът на кръвта е показал, че момичето не е било бременно. Вероятно по този начин се е надявало, че ще се измъкне от него.

Превод БЛИЦ

image1 (9K)

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Манията FaceApp. За дребния шрифт, който милиони хора не видяха…