НАЙ-НОВИ:

Пак ужас в метрото: 25-годишен мъж се хвърли под мотриса

Откаран е в болница с много тежка травма на крака, шефът на “Метрополитен” ЕАД смята, че е самоубийство

[ad id=”225664″]

Пореден инцидент временно спря движението на метрото в столицата, мъж се хвърли под мотрисите на метростанция “Васил Левски” тази вечер. Заради случилото се много хора са чакали в мотрисите около половин час, докато бъдат изведени.

Временно е спряно движението на метрото в посока “Младост“. Мъжът е изтеглен от метролинията от спасителен екип от Столичната пожарна и е откаран в болнично заведение с много тежко нараняване на глезена на единия крак.

Мъжът, който се е хвърлил пред влак на метростанция „Васил Левски“, е закаран в болница, каза директорът на “Метрополитен“ ЕАД инж. Стоян Братоев. По думите му на камерите ясно се вижда, че мъжът сам се e хвърлил пред влака.

“Вижда се че до него няма хора или някой, който да го е бутнал“, посочи той. Инж. Братоев обясни, че според него най-вероятно човекът е направил опит за самоубийство.

[ad id=”263680″]

image1 (9K)

Oт МВР потвърдиха за инцидента, като уточниха, че човекът е жив, но е в тежко състояние. Екипи на полицията преглеждат камерите, за да се установи дали е опит за самоубийство или инцидент. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Маратонското заседание завърши с 80 гласа за и 39 против…