НАЙ-НОВИ:

Още 3 процента и ще има мач между Кубрат Пулев и Джошуа

Боксьорът Кубрат Пулев беше гост в предаването “Събуди се” в ефира на NOVA. Той коментира предстоящия си мач за световната титла срещу Антъни Джошуа, като на 97 % според него мачът ще се състои на 12 декември, като бяха засегнати и други интересни теми.

“Психологията на българина все още е робовладелска, иска ми се българите да бъдат по-смели и обществено отговорни. Любовта към България трябва да се върне, не само на своето. Всички са си направили къщи, а излиза на улицата е кал и прах. Всеки се е затворил мисли за себе си и за децата си, да това е важно, но трябва да се променим”.

“Човек трябва да работи за обществото, да бъдем полезни за обществото, имаме много силни песни, ако не си направил нищо за себе си и за родината си, не си направил нищо. Има честни и доблестни българи. Когато човек е независим, той има свободата”.

“На 97 процента мачът е сигурен, за 12 декември, сега естествено пандемията в световен мащаб е тренираме, мачкаме, трябва да прославим България, трябва да победим”, каза още Кобрата по повод битката с Джошуа.

“Човек трябва да вярна в себе си, да изисква от себе си, по този начин той се развива. Не обичаме себе си един вид”, добави той.

“Разделихме се. Когато човек е силен, когато човек знае какво иска и как да го постигне, той може и сам, и с човек до себе си, по всякакъв начин да го направи, и да бъде щастлив, и да има любов в сърцето. Това е най-важното”, коментира Пулев раздялата си в певицата. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Осем футболисти от един от младежките отбори в Гана загинаха…