НАЙ-НОВИ:

От днес: Разкрити престъпления от служители на ОД на МВР-Стара Загора

В бюлетин № 291/18.10.2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена взломна кражба на монетник със сумата от 100 лв. от кафе автомат, намиращ се в с. Габарево, общ. Павел баня. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195, ал.1 от НК.

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието: 24-годишен мъж от гр. Карлово и 31-годишен мъж от гр. Сопот. Двете лица са задържани за срок до 24 часа.

На 21.10.2019 г. в РУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба на телефонен кабел в междугарието на ЖП гара – Дъбово и ЖП гара – Тулово, общ. Мъглиж. На място е установено, че след като е направен изкоп, е извършена кражба на 3 метра многожилен телефонен кабел. Образувано е досъдебно производство по чл. 194 от НК.

image0 (9K)

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието – двама мъже, на 24 години и на 19 години, от гр. Мъглиж. Същите са задържани за срок до 24 часа.

В бюлетин № 292/19.10.2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на два велосипеда от гараж в гр. Гълъбово, кв. “Строител”, за което в РУ – Гълъбово е образувано досъдебно производство по чл. 194 от НК.

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието – две непълнолетните лица от гр. Гълъбово. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Импeрaтoр Нaрухитo oбяви възкaчвaнeтo cи нa прecтoлa в Япoния. Това стана…