НАЙ-НОВИ:

Откриват обновената спортна зала „Стара Загора“

Приключиха дейностите по ремонта на Общинска спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ). Официалното откриване на спортното съоръжение ще се проведе на 5 октомври (понеделник) от 17.00 часа.

Изцяло подменена е старата настилка, като на нейно място е поставена нова професионална дървена спортна система на немската фирма “Haro”, един от лидерите в производството на спортни настилки. След разчертаване с професионална боя е постигнат завършен вид на игралното поле, което отговаря на изискванията на FIBA за провеждане на състезания от национален и международен мащаб. Настилка на фирма “Haro” е поставена и в спортна зала „Иван Вазов“ през 2017 година, където се провеждат голяма част от спортните събития на закрито.
Строително-ремонтните дейности включваха още подмяна на дограмата в залата с шесткамерна PVC и алуминиева дограма, както и ремонт на съблекалните и санитарните помещения.
Цялостното подобрение възлиза на малко над 256 хил. лева, а изпълнител на обекта беше фирма „ЗАРА СТРОЙ“ ООД.
По време на откриването ще бъдат наградени баскетболните отбори на момичета и момчета до 12 години, републикански шампиони за 2020 г.

От 18.00 часа ще се проведе контролна среща между мъжките отбори на БК “Берое“ и БК “Ямбол“. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Исландия е поставена на първо място в класацията на държавите,…