Отборът на Търговската гимназия-Стара Загора с най-много награди от Национално състезание!

Блестящо представяне на учениците от Търговската гимназия!

tg-2На 4-тото Национално ученическо състезание по банкиране „Моят първи бизнес кредит“ Свищов-2016, организирано от Стопанска академия „Д. А. Ценов“, част от прекрасните ученици на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ завоюваха най-много награди от всички участвали училища от страната. Това каза г-жа Донка Бинева, преподавател по банково дело в гимназията и ръководител на групата, заела призовите места в съревнованието.

Представянето ни беше блестящо! Ние сме гимназията с най- много награди – две първи – за екип и едно индивидуално първо място за силна и компетентна изява на Мария Петрова от 11 в клас. Първите отбори са на Мария Петрова – 11 в и на Йоана Винкова – 11 б клас.

tg-1Освен в иновативното задание със състезателен характер, участниците и техните учители имаха възможност да се включат в ексклузивно организиран сертифициран Майсторски клас с лектор-специалист от банковата практика, удостоверяващ придобиването на специфични знания и умения в областта.

Малко статистика от състезанието:
230 участника
46 отбора
29 училища

Наистина впечатляващо представяне на старозагорските ученици от Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“-Стара Загора! Пожелаваме на тях и на чудесните им преподаватели още нови успехи!


image0 (9K)