Опел и Пежо в челен сблъсък на пътя към ГКПП „Маказа“

Два леки автомобила с кърджалийска регистрация – „Пежо“ и „Опел“, са се сблъскали челно тази сутрин около 6:30 часа в района на село Първица по главния път за „Маказа”, съобщават от регионалния пресцентър на МВР. Движението по главния път към ГКПП „Маказа” временно се пренасочва през село Първица заради пътното произшествие.

Челният удар е станал в близост до комплекс „Романтика““, пострадали са мъж и жена от опела, които са били транспортирани от екипи на ЦСМП в Спешното приемно отделение на болницата в Кърджали, съобщи 24rodopi.com.

На място незабавно са изпратени патрулни полицейски автомобили от РУ-Кирково и движението временно се пренасочва през село Първица. Районът на произшествието е отцепен. Извършва се оглед.

В една от колите е пътувало дете, което не е пострадало. Опелът се движел в посока към Кърджали, а пежото – към „Маказа“, единият от автомобилите е навлязъл в насрещното движението.

Засилен е трафикът към „Маказа“. Въпреки колоните от чакащи автомобили на изход България, преминаването през пункта става бързо.


image0 (9K)