Опасна болест мъчи Хазал от „Черната перла“, феновете й се молят за нея

Турската звезда Ханде Ерчел, която доскоро гледахме като Хазал в популярния сериал „Черната перла“, е отслабнала драстично. Разтревожени нейни почитатели изразиха съмненията си, че актрисата е развила анорексия досущ като идолката си Анджелина Джоли.

Само за няколко месеца красавицата се е стопила наполовина. Според запознати голямата промяна във външния вид на екранната Хазал се дължала най-вече на личната трагедия, която я сполетя в началото на годината. Тогава тя внезапно загуби майка си, която бе на едва 47 години. Няколко седмици преди смъртта й актрисата сама сподели с многобройните си последователи в социалните мрежи, че минава през Деветте кръга на ада и се бори за живота на майка си.

Тогава звездата на турското кино разкри, че най-близката й на този свят жена е покосена от рак в четвърти стадий, но въпреки това вярва безрезервно, че лекарите и молитвите на всичките им близки ще успеят да я измъкнат от лапите на коварната болест. В първия месец от новата 2019 г. обаче майката на Ханде не издържа и почина в болницата, където бе настанена. Въпреки усилията на докторите да я спасят, за съжаление, те не могли да направят нищо повече и Айлин Ерчел издъхнала от болки. Единственият човек, заради когото актрисата продължавала да се усмихва, е нейният любим Мурат Далкълъч. За връзката им тя призна само дни преди да научи, че майка й е тежко болна. Двамата са заедно от малко повече от година, а половинката на Ханде също е голяма звезда в Турция.

Мурат е бивш съпруг на колежка на Ерчел – Мерве Болуур, а освен това е сред най-известните поп певци в южната ни съседка. Наскоро в интервю за интернет предаване Мурат, запитан дали би се оженил отново след развода си с Мерве, отговори: „Защо не?! Разбира се, че искам да се оженя и да създам семейство. Бракът е нещо много хубаво и трябва да присъства в живота ни.“

Повлияна от нещастието в личен план, екранната Хазал се вманиачила във външния си вид. Освен че се подлагала на зверски диети, за да е по-слаба, тя легнала и под ножа. При пластичен хирург турската звезда оперирала бузите си, които й били най-големият комплекс. Чрез скалпела ги намалила и сега смятала, че изглеждала по-женствена.


image0 (9K)