Омбудсманът Диана Ковачева с изнесена приемна в Стара Загора утре

Омбудсманът Диана Ковачева и екип от експерти към институцията организират приемна за гражданите в гр. Стара Загора, която ще се проведе на 21 ноември 2019 г., /четвъртък/ от 12.30 ч. в офиса на местния обществен посредник Надежда Чакърова – Николова, адрес: бул. „Митрополит Методи Кусев“ № 34 А, ет.1.

От 14.15 ч. на място е предвиден брифинг за журналисти.

По-рано през деня омбудсманът ще участва и във форума „30 години по-късно: демократични ценности, поколението днес – проблеми, реализация, перспективи”, иницииран от местния обществен посредник на Стара Загора, който ще се проведе от 11.00 часа в Общината – зала „П. Р. Славейков”.
Идеята на събитието е да насърчи младите хора да останат, да работят и реализират мечтите си в България. Първият Млад омбудсман на Млада Загора Бетина Радева и заместникът й Калоян Максимов ще споделят своя опит, като представят основни моменти от дейността си през годината и официално ще предадат мандата на новоизбрания Млад омбудсман Александър Александров и неговия заместник Мартин Колев.
На събитието ще присъстват още кметът на Стара Загора Живко Тодоров, областният управител Гергана Микова, Негово Високопреосвещенство митрополит Киприан, представители на Младежкия общински съвет – Стара Загора и др.


image0 (9K)