НАЙ-НОВИ:

Ограничения в движението заради ремонти на АМ “Тракия”

До 12.00 часа днес се ограничава движението по пътната връзка София-Пловдив на пътен възел “Пловдив Изток” при 133-ти км на АМ “Тракия” в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности. Няма да се спира движението по основното трасе на автомагистралата, съобщиха от АПИ.

Обходният маршрут на пътната връзка е през Пловдив по пътен възел “Север” при км 126 и през с. Войводиново, уточниха от пътната агенция. Днес до 19.00 часа се ограничава движението и по пътната връзка Раковски-Бургас. Обходният маршрут за пътуващите от Раковски в посока Бургас е през Пловдив по път I-8 Пловдив-Свиленград, по път II-66 Поповица-Плодовитово и от пътен възел “Плодовитово” при км 165 обратно на АМ “Тракия”, допълниха от АПИ. В събота – 27 юли от 7.30 ч. до 19.00 часа ще се ограничи движението по пътната връзка Бургас – Раковски.

Обходният маршрут за Раковски е от пътен възел “Белозем” при км 150 на АМ “Тракия” по път Шишманци – Раковски. През април т.г. бяха ремонтирани общо 5 бр. пътни връзки на пътен възел “Пловдив Изток”. На съоръжението поетапно ще се ремонтират и останалите 3 пътни връзки /София-Пловдив, Бургас-Раковски и Раковски-Бургас/, се посочва в съобщението.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация, призовават от АПИ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Даниеле де Роси се присъедини към Бока Хуниорс със свободен…