НАЙ-НОВИ:

Овенът и разгаданите тайни на характера му

Овните, както и всички осанали представители на зодиака имат своите тайни черти на характера, които едва ли ще разкрият пред вас, ако не сте част от най-близкия им кръг от хора.

1. Овенът е роден лидер и винаги поема отговорност за действията си

Когато работите в екип, лесно ще забележите кой от неговите членове е зодия Овен. Той ще се открои с инициативност и небрежен шефски маниер. Не се ядосвайте, ако ви изглежда сякаш иска да командва всички. Просто искрено вярва, че само и единствено той може да свърши дадена работа по-добре от останалите.

2. Овенът е безстрашен пред лицето на опасността

Слабостта е непознато чувства за него. Дори да има вътрешни колебания, никога няма да го покаже, защото преди всичко е горд и смел. Когато нещата станат напечени, не очаквайте от Овена да се разплаче и избяга. Той ще понесе всички удари, ще се бие докрай, само и само да постигне своето. Е, като се прибере у дома може и да пусне някоя сълза, но на бойното поле ще е истински гладиатор.

3. Овенът е непредсказуем и спонтанен

Във всяка компания трябва да има поне по един Овен. Така групичката ще бъде винаги на гребена на вълната, а купонът и нестандартните забавления са гарантирани. „Последният ергенски запой“ за тази банда ще бъде една обикновена съботна вечер.

4. Овенът иска винаги да става на неговото

Това е най-независимата зодия, която не обича да й казват какво и как трябва да прави. Ето защо тя често е определяна за черната овца. Със сигурност „Ахат“ са се вдъхновили от някой Овен за създаването на култовия си хит.

5. Овенът е прям и няма време за мелодрами

Овните може да са всичко друго, но не и лицемери. Ако не ви харесват или не са съгласни с вас, със сигурност ще го разберете. „Какво, по дяволите, си направила с косата си?“ е реплика, от която трябва да се научите да не се обиждате, ако имате приятел Овен. Но поне ще знаете, че няма да се възхищава на новата ви рокля, а зад гърба ви всъщност да говори колко зле ви стои.

6. Овенът е верен до гроб

Знаете ли каква е разликата между приятел и истински приятел? Приятелят би ви помогнал да пренесете багаж, а истинският приятел – труп. Ако имате приятел Овен, той определено е от истинските. Бъдете сигурни, че няма да ви изостави, дори и да се наложи да превозвате кокаин през границата. Но дано все пак не ви се наложи.

7. Овенът винаги има мнение по дадена тема

Овните обичат да бъдат информирани и държат да демонстрират тази своя осведоменост с подчертано лично мнение по всеки един въпрос. И няма да позволят на никой да им затвори устата. Така, че е безсмислено да спорите с тях. Те ще държат на своето до последно и яростно ще защитават позициите си, дори да са разбрали в хода на разговора, че са сгрешили.

8. Овенът може да бъде най-милото същество на света и …. най-големият ви кошмар

Овните не инициират конфликти и ако се държите добре с тях, те ще ви отвърнат с необходимото уважение и добро отношение. Но ако ги предадете или им забодете нож в гърба, се пригответе за отмъщение, на чийто сценарий би завидял и самият Дейвид Линч.

9. Овенът обича конкуренцията

Нищо не може да мотивира един Овен така, както силната конкуренция. Те не познават чувства като завист и неприязън, а се стремят да бъдат по-добри от всеки, който се опита да ги засенчи. Затова се уверете, че сте дошли с най-големия си арсенал, защото Овенът определено няма да се предаде лесно и ще извади всички тайни оръжия, за да докаже, че той е най-добрият и можещият.

10. Овенът притежава нежна душа

На пръв поглед силни и непоклатими, Овните носят нежни и раними сърца под дебелата си броня. Тъй като са изключително емоционални, те лесно се оставят на гнева или тъгата да ги завладее и понякога са им нужни дни, дори седмици, докато влязат отново в релси.

11. На Овена му липсва търпение

Овните винаги бързат за някъде и не понасят, когато някой се опитва да ги забави. Тяхната натура е неспокойна и ако вие не можете да издържите на темпото им, веднага ще бъдете заменени с някой, който може.

12. Овенът е царят на компанията

Ако често излизате с шумни и весели компании, определено имате приятел, който е зодия Овен. Овните са забавни, смели и щури и тяхното присъствие е гаранция за запомнящ се луд купон.

13. Овенът мрази скучната и рутинна работа

Неспокойният нрав на Овена гарантира трудности при справянето със занимания, които са машинални и изискващи серии повторения. Затова рядко ще срещнете представител на тази зодия в някой завод или кол-център.

14. Овенът е сприхав и трудно владее гнева си

Ако един Овен е ядосан, то бъдете сигурни, че всички в радиус от 100 метра ще са наясно с това. Никак не го бива в прикриването на гнева и псевдоним като Ейяфятлайокутъл много би му подхождал, стига да можете да го произнесете без греша.

15. Овенът е амбициозен

Той чертае големи планове за своето бъдеще и няма просто да седи и да чака успехът да почука на вратата му. Овенът е решителен и упорит и постави ли си веднъж някаква цел, нищо не може да застане на пътя му.

16. Овенът обича риска

Овните искат да печелят на всяка цена и няма да се поколебаят да поемат риск, водени от инстинкта си за успех. Ако видите двама души в казино да играят на рулетка, трябва да знаете, че този, който смело залага всичко, е стопроцентов Овен.

17. Овенът е оптимист

Овенът няма време да се тръшка за отминали провали и загуби. Той просто знае, че понякога се случват лоши неща и тревогата няма да му помогне с абсолютно нищо. Вместо това избира да се фокусира върху радостта от победите и се вдъхновява за постигането на нови.

18. Овенът избягва негативните и скептични хора

Овните кипят от енергия и свежи идеи и наистина се дразнят, когато някой, който е станал с дупето нагоре, прави всичко възможно да убие техния ентусиазъм. Затова предпочитат компанията на позитивни хора, готови да опитат всичко и постепенно се дистанцират от песимистите, които ги дърпат надолу.

19. Овенът умее да вдъхновява

Нестихващият оптимизъм на Овните се превръща в неизчерпаем източник на вдъхновение за хората около тях. Амбицията им е заразна и в никакъв случай не позволява на посредствеността да завладее живота им.

20. Овенът е краен в любовта

Когато Овните се влюбят, любовта им е толкова силна, че им отвява главата, заедно с рогата (като се надявам вторите изобщо да не се завръщат отново). Но главата все ще им потрябва в един момент. Те са отдадени напълно на своя партньор и умеят да наситят връзката с интензивност, която я поддържа вълнуваща за дълго време.

21. Овенът е изключително щедър и грижовен

Колкото и да не ви се вярва, Овенът наистина може да ви очарова с деликатност и такт. Въпреки сприхавия си нрав за любимите си хора той би дал всичко само и за само да ги направи щастливи!

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Напук на повечето, които постоянно изразяват недоволство срещу обслужването във…