НАЙ-НОВИ:

Община Казанлък ще финансира издания на казанлъшки автори. Вижте срокът за кандидатстване!

Община Казанлък обявява конкурсна сесия за набиране на предложения по Програмата за финансиране на книги от казанлъшки автори за 2019 година.

Заповед на Кмета на Община Казанлък, правила за финансирането и формуляр за кандидатстване може да изтеглите от интернет страницата на Общината, раздел „Култура“, подраздел „Съобщения“. Вижте “Заповед”, “Правила за кандидатстване” и изтеглете “Формуляр за кандидатстване”!

Формулярите се приемат до 16.30 ч. на 05.04.2019 г. на гише №2 в Центъра за услуги на граждани в Община Казанлък, бул. „Розова долина“ №6.

По процедура, след изтичане на крайния срок за кандидатстване, с нарочна заповед на Кмета Галина Стоянова, се сформира комисия, без участието на кандидатствалите автори, която прави подбор на книгите, одобрени за финансиране по общинската програма.

За поредна година в културния календар на Община Казанлък са предвидени средства за подкрепа към писменото слово на творци от Казанлък. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Специалистите от болница "Свети Йозеф" в Бохум са установили, че…