НАЙ-НОВИ:

Обувки от деветдесетте са хитът на Зимa’ 2020

Дори и в студените месеци всеки иска да изглежда добре и да е в крак с модните тенденции. Сега ще поговорим за зимните обувки. Оказа се, че през идните студени месеци на мода ще е артикул, който бе изключително популярен през 90-те години.

Преди това обаче е важно да уточним, че има пет чифта обувки, за които жените с наднормено тегло трябва да забравят. И така – да се върнем на новите стари обувки, които ще са хит през Зима 2020.

През 90-те години мнозина ги носиха, а малко след това бяха заклеймени като „грозни, груби и неженствени“. Сега обаче това се промени.

Става дума за кожените ботуши с дебела подметка. Обувките с голяма платформа учудващо могат много добре да се съчетаят с дънки, якета и суичъри. Някои дами дори ги носят с летни рокли и дълги ризи.

Ботушите с дебела платформа намериха място в гардероба на руският супермодел Ирина Шейк, моделките Бела Хадид и Кендъл Дженър и други.

Интересно е да се отбележи, че обувките, които бяха на мода през 90-те години, сега се появяват в зимните колекции на различни марки като Asos, Cos, Zara, Topshop, както и Dr Martens и Prada.

jenata.blitz.bg

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Ивайло Захариев е на път да забрави протестантската църква, в…