Облаците над измамната Арзу в „Сълзи от рая“ се сгъстяват до черно

Турският сериал „Сълзи от рая“ продължава и тази вечер с пореден епизод от 20 ч. по бТВ.

Предстои представяне на проекта, в който участват двете вече бивши приятелки – Дженет и Мелиса. Богаташката дъщеря е на линия, докато Дженет закъснява. Презентацията започва, но след нея гостите затрупват Мелиса с въпроси, за които тя е напълно неподготвена и претърпява пълно фиаско.

Дженет забързана влиза в залата и веднага компетентно се включва в препитването на инвеститорите. Но бордът на фирмата вече е наясно, че тя ще напусне и именно затова Ръза настоява младата архитектка да остане и я вика на работа на другия ден. Дженет обаче е категорична.

Арзу е крайно изнервена и недоволна. Тя предлага на Дженет да ѝ плати за проекта и момичето да изчезне от града. Това ядосва младата жена и тя хвърля в лицето на Арзу думите: Щастлива съм, че не сте моя майка!

След неуспешната за нея презентация, Мелиса се напива и се налага Селим да я закара с неговата кола до дома ѝ. Решена да му признае чувствата си, младата жена го прави, но мъжът не е впечатлен и тя се опитва да предизвика катастрофа, което вбесява Селим.

Дженет се прибира вкъщи разстроена и се разплаква. Мукадес я пита какво се е случило и след като внучката ѝ разказва всичко, бабата тръгва към Арзу(Джавидан). Срещата естествено не е много приятна за никоя от двете. Възрастната жена е грозно отпратена от бизнесдамата, след като категорично ѝ заявява, че Дженет не е нейна дъщеря. След това заплашва Джавидан. Мукадес иска Арзу да се извини на момичето.

По-късно Дженет успокоява баба си.

В любовната интрига се включва и Орхан, който ухажва Дженет. Пътят му обаче е препречен от Селим, който се опитва да го убеди да не се занимава с архитектката.


image0 (9K)