Обичайте жената, родена през март – тя е истинско съкровище!

Какви са жените, родени през март?

Искрени, нежни и романтични, мартенското момиче е сладко. И в никакъв случай рязка – личността, родена през март винаги е балансирана и хармонична.

Жените, родени през март, имат много уникални характеристики и са сред най-добрите съпруги.

Това са главно Риби (19 февруари – 20 март) и Овен (21 март – 19 април).

Обикновено роденият през този месец е привлекателен, срамежлив и скромен. Красотата, подчертана от свян, прави момичето, родено през март много сладко и донякъде мистериозно.

Най-често родените през март имат здраво и фино тяло и редовно женствено лице, с правилни черти. Тяхната мекота и загриженост са отличителните белези на воден знак. За това до тях винаги се чувствате лесно и удобно. Те не обичат конфликтите и не са склонни да доминират.

Родените през март момичета са много честни, обичат света и обичат справедливостта. Те винаги са готови да споделят това, което имат.

Роденият през март е дълбоко чувствителен към изкуството, особено към музиката и живописта. Те често имат талант за рисуване или пеене.

И последният момент, който потвърждава, че момичетата, родени през март, е нещо много специално – способността да обичаш. Те са искрени, страстни и секси, и те умеят да обичат вярно и  с цялото си сърце.

Като съберем вродения чар на мартенската жена с тази нечовешка търпеливост към мъжкото его и прибавим малко топлина и ентусиазъм, веднага разбираме защо мартенската жена успява да пленява мъжките сърца.

Тя е като самата пролет – изтъкана от вълнение и любов. Тя ще направи и най-нещастния мъж в щастливец.

За да заплени мъжкото сърце, на тази жена й трябва само един разговор, след който мъжът се чувства много по-спокоен и най-важното – разбран. Мартенската жена умее да разгадава душите на хората и мигом разбира какво мъчи събеседниците й и какво им е на сърцето. Най-хубавото е, че тя никога не съди другите, а им предлага топлото си съчувствие.

zajenata.bg


image0 (9K)