НАЙ-НОВИ:

Няма да познаете каква марка е тази кола

LADA? Не вярвате, че този фамозен автомобил е вероятният нов модел на познатата руска машина? Повярвайте, защото LADA отдавна се опитва да напипа качествени решения както в техническо, така и в проектно отношение.

През последните години автомобилите на ВАЗ се промениха немалко и стават все по-привлекателни.

Нарасна мощността на двигателите, купето стана доста по-удобно, но това не е достатъчно, за да се конкурира с чуждестранните аналози.

И ето я LADA Questa. Новият дизайн е зашеметяващ и е по-скоро с уклон към спортна кола.

Автомобилът има агресивен вид. Специалната задна част му придава спортен характер – сякаш се готви за старт на писта. Двойната изпускателна система подсказва, че автомобилът вероятно има мощен двигател.

В момента независимия дизайнер Вячеслав Александров, който е предложил на Авто ВАЗ концепта LADA Questa, очаква идеята му да бъде одобрена от централата.

Според едни експерти, този дизайн никога няма да влезе в производство. Други експерти пък смятат, че е необходимо да се даде път на проекта. Мнозина се надяват, че най-сетне ръководството на компанията ще приеме и реализира поне един перспективен изцяло руски проект. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Борисов гневен в Брюксел заради субсидиите и Нинова Премиерът Бойко…