НАЙ-НОВИ:

Нов скандал между президента и правителството

На извънреден брифинг преди минути вицепремиерът Томислав Дончев отговори мълниеносно на нападките, отправени от президента Румен Радев малко по-рано днес към правителството, когато Радев посети болница “Пирогов”.

Радев към депутатите заради заплатите: Кръгом и бегом към месец март

След като президентът Румен Радев отново разкритикува управляващите и призова всички болници бързо да се оборудват с маски, шлемове и костюми, вицепремиерът Томислав Дончев, главен комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – МВР и председателят на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски отговориха на обвиненията.

“Моля да не се бърка с раздаването на мартеници сложната логистична задача за снабдяването на болниците с предпазни средства”, заяви Дончев на казаното от президента: “Когато моята съпруга обикаляше на Коледа трънските села, които са откъснати и на 1 март им носи мартеници, вие къде бяхте? Не е въпрос да правиш дарителство само пред камерите.”

Каква важна информация изнесоха Проф. Мутафчийски и главен комисар Николай Николов

“Единственият персонален призив, който ще си позволя към г-н президента, е да следва собствения си призив и нека всички се смирим и да си гледаме работата, защото обществото ни има нужда точно от това, каза в края на брифинга Томислав Дончев. И продължи: Да завършим с Гьоте: “Когато двама се карат, виновен е по-умният”, продължи вицепремиерът. Той си послужи и с друг цитат на немския автор по адрес на президента: “Както е казал Гьоте – колко много се заблуждават хората, когато си мислят, че това, което са научили, са го и разбрали.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
В община Хисаря следващият месец няма да имат пари за…